چگونه حافظه خود را بهبود بخشیم؟

این که آیا شما به دنبال تقويت ذهن يا عملکرد ذهنی خود هستید نکات زیر می تواند به شما کمک کند.

چگونه توان مغزی خود را در هر سنی تقویت کرد

یک حافظه قوی به سلامتی و سرزندگی مغز شما بستگی دارد. این که آیا شما یک دانش آموز هستید که برای امتحانات نهایی اماده مي شود یا یک کارگر حرفه ای باید علاقه مند به انجام تمام توان خود برای تقويت ذهن تان باشید ، دانشمندان دریافته اند که مغز انسان توانایی حیرت انگیزي برای سازگاری و تغییر حتی در پیری دارد. این توانایی به عنوان نوروپلاستی شناخته می شود  . به این معنی که با تحریک درست ، مغز شما می تواند مسیرهای عصبی جدیدی را ایجاد کند و به روشهای رایج تغییر و سازگاری واکنش نشان دهد.

توانایی باورنکردنی مغز در تغییر شکل مجدد خود در هنگام یادگیری و حافظه وجود دارد. شما می توانید از قدرت طبیعی نوروپلاستی استفاده کنید تا توانایی های شناختی خود را افزایش دهید همچنين می توانید توانایی خود را در یادگیری اطلاعات جدید و در نهایت بهبود حافظه تان در هر سنی تقویت کنید.

چند نکته زیر به شما نشان دهد که چگونه می توانید دهن خود را تقویت کنید:

1.به مغز خود تمرین دهید

تا زمانی که بزرگسال شوید، مغز شما میلیون ها مسیر عصبی ایجاد کرده است که به شما کمک می کند اطلاعات را به سرعت پردازش و به یاد بیاورید و مشکلات را حل کنید و کارهای بزرگی را با حداقل تلاش ذهنی انجام دهید.

حافظه مانند قدرت عضلانی ، شما را مجبور می کند که از آن استفاده کنید یا آن را رشد دهید. هرچه بیشتر مغز خود را تمرین دهید ، بهتر می توانید پردازش و به خاطر سپردن اطلاعات را انجام دهید.

2.چیزی جدید بیآموزيد

مهم نیست که چه میزان از نظر فکری خواستار فعالیت هستید ، مثلا کاری که قبلاً در آن خوب بوديد یک تمرین خوب براي مغزتان نیست. فعالیت باید چیزی باشد که ناآشنا و خارج از منطقه راحتی شما باشد. برای تقویت مغز ، باید یادگیری و پیشرفت مهارت های جدید خود را ادامه دهید.

3.فعاليت هاي چالش برانگیز

 بهترین فعالیت های تقویت کننده مغز توجه کامل شما را می طلبد. این کافی نیست که شما فعالیت خود را در یک مقطع به چالش بکشید زيرا نياز به تلاش ذهنی داريد. برای مثال ، یادگیری پخش یک قطعه جدید موسیقی و به چالش کشیدن آن.

4.مهارت جديدی را ياد بگيريد

به دنبال فعالیتهایی باشید که آسان هستند تا بتوانید در مهارت های خود پیشرفت کنید ، بنابراین همچنان باید به گسترش توانایی های خود بپردازید.

5.به خودتان پاداش دهيد

 پاداش ها از روند یادگیری مغز پشتیبانی می کنند. هرچه به این فعالیت علاقه مند و درگیرتر شوید ، احتمال انجام کارهایتان به صورت موفقیت آمیز بیشتر خواهد شد بنابراین فعالیت هایی را انتخاب کنید که  در عین چالش برانگیزي هنوز هم لذت بخش و رضایت بخش برای شما هستند.

برنامه های آموزش مغز چیست؟

برنامه های بیشماری برای آموزش مغز وجود دارد که نوید تقویت حافظه ، مهارت های حل مسئله ، توجه و حتی بالا بردن ضریب هوشی با تمرین روزانه است. اما آیا اين برنامه ها واقعاً کار می کنند؟ به طور فزاینده  شواهد می گوید خير. زیرا که برنامه های آموزش مغزی منجر به پیشرفت های کوتاه مدت در هر کار یا بازی خاصی مي شوند و به نظر نمی رسد هوش ، حافظه یا سایر توانایی های شناختی تقویت یا بهبود يابند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *